България
България
+359 878 701 577 Пон - Пет 09:00 - 17:00 ул. "Иван Момчилов" 4а, гр. Горна Оряховица
Високи
стандарти
Иновативен
дизайн
Направи Запитване

ЗА НАС

Кой сме ние?

Версо Инженеринг се намира в гр. Горна Оряховица, България. Ние сме компания със силни индустриални традиции, следвайки тях, сме отдадени на създаването на иновативни продукти отговарящи на днешния начин на живот. Проектираме, произвеждаме и предлагаме на пазара продукти, след най-взискателни изследвания за качество, енергийна ефективност и устойчивост. Нашата отдаденост към детайла осигурява сигурност, способно да отговори на очакванията на най-взискателните домове. Гамата ни от продукти се състои от камини на дърва, пелетни камини с и без водна риза, и котли.

Основен ангажимент към нашите клиенти е да им предложим повече от гарантираното качество на нашите продукти. Стараем се да направим нашите услуги синоним на доверие и бързи, удобни и ефективни взаимоотношения. Предлагаме собствена мрежа от инсталатори за техническа помощ, за да гарантираме, че изживяването на продукта винаги е най-доброто. 

Разполагаме с обширна мрежа от дистрибутори в страната, Европа и трети страни, благодарение на ангажимента ни към качеството и дизайна на нашите продукти. Горди сме, че клиентите ни разпознават отдадеността в нашите продукти. Постоянно разширяваме тази мрежа към нови страни и континенти, адаптираме се към свят, в който глобализацията не оставя никой безразличен. 

BG